Hebt u zin om onze heerlijke keuken te ontdekken? Resto-Bistro ‘Roy’s Place’ biedt haar gasten een veelzijdige restaurantkaart aan, met voor elk wat wils. We serveren u smaakvolle gerechten met dagverse ingrediënten in een ongedwongen sfeer. We doen er alles aan om uw smaakpapillen te verwennen.
Het gezellige restaurant biedt plaats aan 52 personen, verdeeld over 32 plaatsen op de benedenverdieping, en 20 plaatsen op de eerste verdieping. Sinds kort is er ook een zonnig terras voor de deur met 12 plaatsen.
Kids worden in de watten gelegd
Naast de traditionele voorgerechten en hoofdgerechten, bieden wij ook de mogelijkheid om in het restaurant een snack voor uw kinderen te bestellen. Zo kan u als ouder rustig genieten van een heerlijk gerecht van de restaurantkaart terwijl ook uw kroost duimen en vingers aflikt. Alle gerechten en dranken van onze kaart, kan u ook meenemen.
Snuif alvast de sfeer op in onze fotogalerij en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Nog vragen of suggesties? Neem dan zeker contact op. Wij helpen u met plezier verder.
Koude Dranken
|
Frisdranken - Limonades
|
Bieren - Bières
|
- Coca-cola
- Coca-cola Light
- Coca-cola Zero
- Fanta
- Sprite
- Plat - Bruis water
- Glas 20cl
- Fles 50cl
- Fles 1 l
- Looza Ace
- Appelsap
- Schweppes
- Agrum
- Ice-tea / Ice-Tea Peach
- Jus d'orange
- Gini
|
- Maes (Van't vat)
- Mazout / Tango
- Maes Radler 2% Alc.
- Carlsberg
- Fles Jupiler
- Leffe (Blond, bruin en tripple)
- Kriek
- Hoegaarden
- Duvel
- Grenadine
|
Warme Dranken
|
- Koffie - Decaf
- Mokka - Decaf
- Latte Macchiato - Decaf
- Cappucino - Decaf
|
- Thee Met citroen of melk (Keuze uit 11 soorten)
|
Wijnen
|
Witte wijnen
|
Rode wijnen
|
- Rivaner - G.H.C.O.
- Belles du Sud Chardonay - Vin de pays d’Oc
- Muscadet Sébre et Maine sur Lie - Dom. des Croix Loire
- Entre Deux Mer - Chateau la Gravieres
|
- Côtes Du Rhône - A.O.C. Côtes du Rhône
- Belles du Sud Chardonay - Vin de pays d’Oc
|
Roze wijnen
|
- Côtes de Provence - Cellier Garrigues
|
Ginkaart
|
Schweppes Premium Mixer -Tonic Pink pepper-
|
Schweppes Premium Mixer -Tonic Orange Blossom & Lavender-
|
- Gin Mare
- Hendrick's Gin
- Martin Miller's Dry Gin
|
- Bulldog
- Filliers Dry Gin 28
- Tanqueray Rangpur
- Tanqueray No. Ten
|
Schweppes Premium Mixer -Tonic Hibiscus-
|
Schweppes Indian Tonic
|
- Filliers Dry Gin 28
- Hendrick's Gin
- Martin Miller's Dry Gin
- Tanqueray No. Ten
|
|
Aperitieven
|
Aperitieven
|
Borrelhapjes
|
- Martini rood / wit
- Port rood / wit
- Gancia on the rocks
- Kir
- Kir Royal
- Campari natuur
- Gancia red lemon (gini) - orange
- Campari orange
- Pisang orange
- Ricard
- Picon witte wijn
- Van ‘t huis
- Sangria rood / wit met vers fruit
- Segura Viudas Brut (Cava 200ml)
- Don Jaime brut (Cava)
- Mastauler B rut (Cava)
|
- Portie 8 bitterballen
- Portie 8 kippets
- Portie 8 chickfingers
- Portie 8 mini loempia
|
Voorgerechten
|
- Garnaalkroket v/h huis
- Kaaskroket v/h huis
|
- Scampi in look 6 st.
- Scampi in roomsaus 6 st.
- Garnalen Cocktail (grijse garnalen)
|
Soep
|
Brood
|
- Soep v/d dag
- Ajuinsoep
- Oostendse vissoep
|
- Broodje (½ stokbrood)
- Boterportie
- Suplement frieten groot / klein
|
Koude gerechten
|
Vleesgerechten
|
Visgerechten
|
- Américain préparé
- Steak Tartaar (met brood of frietjes)
|
- Tomaat garnalen (grijze garnalen)
- Tonijnsalade
- Krabsalade
|
Warme gerechten
|
Omeletten
|
Kipgerechten
|
- Natuur
- & Hesp
- & Kaas
- & Kampernoelies
- & Tomaat
- & Garnalen (grijze)
|
- Halve kip aan't spit* of kippefilets met:
- Frieten, salade & tomaat
- & Provencaalse saus
- & curry-roomsaus
- & kampernoelie-roomsaus
*Heerlijk in huismarinade gamerineerd, à la minute voor u bereid en begeldeid met ambachtelijk in huis gemaakte sauzen.
|
Vleesgerechten
|
Sausen
|
- Brochette
- Rundsbrochetten
- Stoofvlees
- Vol-au-vent
- Goulash
- Koeientong
- Kalkoenstoofpotje
- Kalkoenbrochet
- Witloofgratin
- Coq-au-vin
- Balletjes in tomatensaus
- Schnitsel (& kampernoelieroomsaus)
Alle hogergenoemde gerechten worden opgediend met frieten, kroketten, aardappelpuree, koude aardappelen* of rijst en groentenkrans.
|
- Bearnaisesaus
- Provencaalsesaus
- Kampernoelieroomsaus
- Peper natuur
- Peper roomsaus
- Groenepeper roomsaus
- Choron
|
Steak
|
Rib Eye
|
- Steak (Picana) met saus naar keuze
|
- Rib Eye (Rund Grain Fed) met saus naar keuze
|
Entre Cote
|
Ribbetjes
|
- Entre Cote (zesrib) met saus naar keuze
|
- Ribbetjes
- + Glas rode of roze wij
- + Fles Côte du Rhône
- + Fles Côte de provence
|
Visgerecten
|
Deegwaren
|
- 8 scampi in lookboter
- 8 scampi in de room
- 8 scampi van het huis
- Tongnatuur
- Vispannetje van het huis (gegratineerd): kabeljauw, zalm, 2 scampi, grijzegarnalen
- Visbrochette in huis gemaakt met tartaar of bearnaise
- Zalmmoot
- verse tartaarsaus
- bearnaise
- op een bedje van preiroomsaus
- wittewijnsaus
- Kabeljauwhaasje meunière
- erse tartaarsaus
- bearnaise
- wittewijnsaus
- mosterdsaus
- Pladijs meunière
- verse tartaarsaus
- bearnaise
- wittewijnsaus
- mosterdsaus
- Paling:
- Meuniére
- in’t groen
- in roomsaus
Alle hogergenoemde gerechten worden opgediend met frieten, kroketten, aardappelpuree of rijst en groentenkrans
Bijhorende sausen zijn in het huis gemaakt
Alle vis is door de chef uitgekozen en wordt met de meeste zorg in huis geportioneerd
|
- Spaghetti bolognaise
- Lasagne bolognaise
- Vislasagne
|
Mosselen
|
- Natuur
- In de witte wijn
- In de room
- In de witte wijn met room
- Met look, look/room
- Op provencaalse wijze
Worden opgediend met frieten, kroketten of brood en 3 sausjes
De mosselen worden met de meest ambachtelijke zorg en dagverse groenten bereid, aangevuld met verse kruiden en begeleid met huisbereide sauzen
|
Nagerechten
|
Desserts
|
Een afsluitertje
|
- Flan (Vanille / chocolade)
- Chocolade mousse
- Bavarois
- Cornetto classico
- Calippo (Orange / cola)
- Magnum (Classic / almond / white)
- Panenkoeken (Suiker / boter / confituur)
- Dame Blanche / Noir
- Coupe Advocaat
- Coupe Brésilienne
- Café Glace
- Coupe Verse Aardbeien
|
- French coffee
- Italian coffee
- Irish Coffee
- Pharisäer
|